Om oss

Leverantör av specialtillverkad- och standard inredning i mer än 30 år

Projektinredningar Bengt Fredriksson AB har i mer än 30 år försörjt den offentliga och privata sektorn med specialtillverkad och standard inredning. Vår specialitet har alltid varit tillverkning, leverans och montering av kompletta specialinredningar bestående av snickeri, metall, glas, Corian®, tapetsering m.m.


Vår erfarenhet inom den offentliga sektorn sträcker sig i flera olika områden som t.ex. inredning till: offentliga miljöer, restauranger, kontor, butiker, hotell, caféer, flygplats lounger m.m.


Till den privata sektorn har vi bland annat levererat specialtillverkade staket, bokhyllor, köksbänkskivor och inredning, garderober, byråer, matbord m.m.


Vi är auktoriserade för tillverkning och försäljning av Corian®.


Vi är även återförsäljare för metallmöbler från Falkonet metall och kompaktlaminatinredning från Hermeta.


Showroom
I vårt Showroom i Veddesta kan ni se olika produktexemplar av våra plåtskåp och inredningar som t.ex. Laptop/laddskåp, klädskåp, sektionsskåp, Z-skåp m.m. i olika färger och utföranden.

Miljön
Vi och vår leverantör Falkonet Metall anser att det är viktigt att värna om miljön. Som medlem i Estlands återvinningsorganisation strävar Falkonet Metall efter att både deras policy och deras affärsverksamhet främjar en god och hållbar miljö genom att uppfylla dagens produktkrav utan att skada den framtida miljön.