Elegant

Vår klassiska träbox Elegant är en gedigen fastighetsbox som passar för både den äldre fastigheten och för den som vill ha en varm och rustik känsla. Som tillval kan boxen betsas i en mängd olika nyanser, såsom du vill ha den.

LAGERVARA – STÖRST LAGER AV POSTBOXAR

Vi har Sveriges största lager av postboxar vilket gör att vi kan leverera Elegant med väldigt kort varsel. Vill du däremot ha den betsad kan leverantiden ta 6 – 10 veckor.

SVERIGES SÄKRASTE POSTBOX – SÅ ATT DU KAN KÄNNA DIG TRYGG

Elegant postbox är den enda träpostboxen på marknaden som erhållit säkerhetsklassning (säkerhetsklass I) vilket innebär att den motstår inbrottsförsök bäst av alla träboxar.

På insidan av inkastet sitter ett 45-gradersbleck som försvårar för obehöriga att stjäla post.

REKLAMMÄRKNING AV POSTBOXEN

Postboxen är utrustad med en smart reklammärkning vilket gör att den boende lätt kan ange om han vill ha reklam eller inte. På så vis undviker man att de boende sätter upp egna handskriva lappar som förfular trappuppgången.

POSTBOXAR MED DIGITAL NAMNMÄRKNING

Som första och enda leverantör kan vi erbjuda våra kunder postboxar med digital namnmärkning. Vi har levererat till många av de större privata och kommunala fastighetsägarna men även till mindre brf:er. Det finns många som påstår sig kunna leverera denna lösning vilket ofta inte är sant, var därför noga med att ta referenser när någon leverantör påstår sig ha denna funktion.

FUNKTIONSFÖRDELAR

15 mm inkast försvårar att obehöriga stjäl post ur din postbox, s.k. fiskning.
1
Enkel reklammärkning. Rött om du inte vill ha reklam, och grönt om du vill ha reklam. För att ändra vänder man bara på lappen som har olika färger på fram och baksidan. Detta gör att det är enkelt att ändra om man tex ska bort på semester och inte vill fylla på sitt postfack med onödig reklam.
2

Nu med större och namnskylt.
3

Möjlighet till krönlist vilket ger ett elegantare intryck.
4

Möjlighet till digitalnamnmärkning. Med en postbox som förses med digitala namnskyltar kan du sänka dina förvaltningskostnader.
5

Utdragbart avlastningsbord. Avlastningsbordet kan endast dras ut när huvuddörren är öppen vilket förhindrar att t.ex. barn drar ut bordet och klättrar upp på boxen.
6

Monteringslist för enkel montering. Först monteras upphängningslisten och sedan häktas postboxen upp på listen för att därefter säkras i underkant. För närmare info se PDF:en ovan.
7

Möjlighet att förse din postbox med LED-belysning.
8

Snedtak med eller utan LED-belysning som tillval.
9

Flipplucka i mässing eller rostfritt som tillval.
10