Våningsregister / anslagstavlor

ANSLAGSTAVLOR OCH VÅNINGSREGISTER ANPASSADE FÖR JUST DITT PROJEKT

Vår målsättning var att ta fram ett brett register av våningsregister och anslagstavlor med största möjliga flexibilitet. Vi har därför både öppna och låsbara varianter med den enklare aluminiumramen men även med den mer exklusiva träramen. Om man vill fästa anslagen bakom invändigt glas går det alldeles utmärkt, och vill men fästa namnen på aluminiumlameller, med nål på kork eller med magneter på lackad plåt är det inte några problem.
Till våra våningsregister finns även LED-belysning som tillval.

LAGERHÅLLNA VÅNINGSREGISTER OCH ANSLAGSTAVLOR

På lagret lagerhålls normalt sätt alla produkter så vi kan leverera med kort varsel.


SPECIALFÄRG

Har du speciella önskemål på färg på ramen så löser vi det, men tänk på att det då kommer kommer bli lite leveranstid.


Varianter


Våningsregister/anslagsskåp med lås och aluminiumram

Den nya tidens lösning. Du gör utskriften på din vanliga skrivare och A4-arken kläms fast bakom invändigt glas. Dörr i härdat glas försedd med cylinderlås. Rubriklamell. Välj med eller utan belysning. Som tillval kan de invändiga glasen bytas ut mot aluminiumlameller eller naturkork.Anslagstavla med aluminiumram

Anslagstavla med aluminiumram. Anslag fästs med nål på anslagsyta i naturkork. Som tillval finns en anslagsyta i korklinoleum.


Våningsregister/anslagsskåp i ek

Låsbart våningsregister/anslagskåp i massiv klarlac- kerad ek. Du gör utskriften på din vanliga skrivare och A4-arken kläms fast bakom invändigt glas. Dörr i härdat glas försedd med cylinderlås. Rubriklamell. Du kan även få matchande anslagstavla där anslagen fästs med nål på anslagsyta i naturkork.


Anslagstavla i ek

Anslagstavla i massiv klarlackerad ek. Anslag fästs med nål på anslagsyta i naturkork. Som tillval finns en anslagsyta i korklinoleum.