Tidningshållare

Få tidningen levererad till din tidningshållare

En kylig vintermorgon vill man av förståeliga skäl helst inte tassa ner i trapphuset, utan få tidningen direkt till dörren. Även om posten sorteras in i fastighetsboxen vid entrén finns det en lösning på detta. DinBox erbjuder tidningshållare som fäst utanför varje dörr i trapphuset, vilket smidigt och diskret ger de boende möjligheten att få morgontidningen levererad.

Vi har märkt att detta är ett mycket populärt tillbehör, och att många fastighetsägare och bostadsrätter väljer att även köpa tidningshållare, eller tidningsklämma, i samband med att de beställer fastighetsboxar. Som fastighetsägare är det ett enkelt sätt att erbjuda sina boende en förhöjd boendeupplevelse och underlätta deras vardag.

Lagerhållna tidningshållare

På vårt lager har vi tidningshållare i fyra modeller och i flertalet färger. Exempelvis Alu lagerför vi i silvergrått, mörkgrått, svart och vitt. Har du önskemål om specialfärger kan vi självfallet lösa det – tveka inte att höra av dig till oss.


Varianter

Tidningshållare Alu

Alu är tillverkad i strängpressad aluminium. En stilren och mycket stabil design där namnskylten är integrerad och skyddas av en plastlist. De två försänkta skruvhålen för upphängning på väggen täcks av namnskylten. En inbyggd distans förhindrar att väggen blir missfärgad av trycksvärta. Alu kommer som standard i anodiserad aluminium men kan även vid specialbeställning lackeras i ett flertal färger.Tidningshållare Elegant

Tidningshållare Elegant i massiv ek passar särskild bra i äldre fastigheter där man vill behålla en stilren och sober känsla.
Tidningshållare Vik

Vik har vi märkt är särskilt populär bland arkitekter och har installerats i många nybyggen. Tidningshållaren har en diskret och väggnära design och levereras i rostfritt stål eller mässingsreplika. Namnskylten återfinns på ovansidan och syns tydligt.
Tidningshållare Korgen

Korgen är anpassad för trappuppgångar med begränsat utrymme. Tidningen placerad stående för att spara breddutrymme. Standardutförande är i vit, men har du andra önskemål om färglackering finns det en uppsjö att välja mellan.