Svenskboxen Kompakt

MARKNADENS SMALASTE POSTBOX

I vissa trappuppgångar ställs det särskilda krav på att postboxen inte får vara för bred. Vi har tagit fram marknadens smalaste postbox för att tillgodose dessa behov. Kompaktboxen är endast 400 mm (enkelradig) respektive 700 mm (dubbelradig) bred, men är å andra sidan något djupare (400mm).

REKLAMMÄRKNING AV POSTBOXEN

Postboxen är utrustad med en smart reklammärkning vilket gör att den boende lätt kan ange om han vill ha reklam eller inte. På så vis undviker man att de boende sätter upp egna handskriva lappar som förfular trappuppgången.

SPECIALPRODUKT

Denna produkt är en specialprodukt som inte lagerhålls, så kom ihåg att lägga en beställning 6-8 veckor innan du vill ha leverans.

SVERIGES SÄKRASTE POSTBOX – SÅ ATT DU KAN KÄNNA DIG TRYGG

Svenskboxen är den enda postboxen på marknaden som erhållit den högsta säkerhetsklassen (säkerhetsklass II) vilket innebär att den motstår inbrottsförsök bäst av alla boxar.

Det nya 10mm-inkastet förhindrar i princip att obehöriga fiskar upp posten utifrån.

POSTBOXAR MED DIGITAL NAMNMÄRKNING

Som första och enda leverantör kan vi erbjuda våra kunder postboxar med digital namnmärkning. Vi har levererat till många av de större privata och kommunala fastighetsägarna men även till mindre brf:er. Det finns många som påstår sig kunna leverera denna lösning vilket ofta inte är sant, var därför noga med att ta referenser när någon leverantör påstår sig ha denna funktion.

FUNKTIONSFÖRDELAR

10mm-inkast försvårar att obehöriga stjäl post ur din postbox, s.k. fiskning.

en-centimeterEnkel reklammärkning. Rött om du inte vill ha reklam, och grönt om du vill ha reklam. För att ändra vänder man bara på lappen som har olika färger på fram och baksidan. Detta gör att det är enkelt att ändra om man tex ska bort på semester och inte vill fylla på sitt postfack med onödig reklam.
5 Reklam - BeskÑr denna sÜ man tydligt ser de grîna och rîda skyltarna
Upphängningslisten gör postboxen lätt att montera och du behöver inte anlita fackmän. Först monteras upphängningslisten och sedan häktas postboxen upp på listen för att därefter säkras i underkant.
6 UpphÑngningslist
Postboxen är förberedd för digital namnmärkning. Med en postbox som förses med digitala namnskyltar kan
du sänka dina förvaltningskostnader
digitalt_0420Förberedd för ellåsning och kompatibel med alla större leverantörer. Vi har även ett eget ellåssystem.
digitalt_0314
Matcha färgen på din postbox med färgen i din trappuppgång. Möjlighet till valfri RAL-kulör.
miljöbilder-3-053
Postboxen kan förses med ett Integrerat avlastningsbord med enhandsgrepp. Avlastningsbordet kan endast dras ut när huvuddörren är öppen vilket förhindrar att t.ex. barn drar ut bordet och klättrar upp på boxen.
7 Avlastningsbord

Dämpning av dörren förhindrar oljud.
10 DÑmpning
Extraförstärkt boxdörr för din trygghet vilket ger högsta säkerhetsklass.
9 ExtrafîrstÑrkt boxdîrr

Möjlighet att förse din postbox med LED-belysning.
8 LED-belysning
Enkel namnmärkning på ett ställe. För visst vill du inte behöva namnmärka på upp till tre ställen? Namnmärkningen sker på hyllplanet och syns även när postfacket är stängt genom en utskärning i luckan.
4 NamnmÑrkning
Möjlighet att beställa några eller alla postfack i dubbel storlek (dubbla fack) för ökat postutrymme. Det är även enkelt att lägga till en integrerad servicebox (trippla fack).
1 Dubbel- och trippelfack