Digitala våningsregister / Digitala skärmar

Direktuppdatering

Digitala skärmar från Projektinredningar är det bästa sättet för enkel kommunikation mellan hyresvärd och boende. Med digitala skärmar förhöjs upplevelsen i ditt trapphus. Projektinredningar digitala skärmar är perfekt för att visa ett boenderegister för trapphuset samt till att förmedla information på samma digitala skärm. Informationen samt boenderegistret som visas på digitala skärmar kan enkelt ändras via din dator och du slipper att åka ut till trapphuset med en lapp. Informationen uppdateras via Projektinredningar system på www.boenderegistret.se där du loggar in och sedan skapar du ditt meddelande du vill förmedla i ditt specifika trapphus så ändras det automatiskt på dina digitala skärmar.

Digitala skärmar från Projektinredningar finns i olika storlekar beroende på vad just du behöver. Har du ett stort behov av att förmedla information kan du sätta upp flera digitala skärmar i samma trapphus.

Våningsregister anpassade för dig

Du kan anpassa dina digitala våningsregister efter dina behov, du kan köpa antingen den mindre storleken på 19″ eller den något större på 21″. Men du kan också sätta flera våningsregister bredvid varandra eller på olika ställen i samma trapphus beroende på hur mycket information du måste förmedla. Ett exempel på en bra nytta för digitala våningsregister är att sätta en skärm vid ingången som visar boenderegistret för huset och vem som bor på vilken våning.


Digitala skärmar – minskat arbete, ökad effekt

Med digitala skärmar från DinBox kommer du att spara pengar på att du minskar arbetet för att kommunicera med de boende, du slipper ta bilen till trapphuset samt du slipper skriva ut mängder med A4-lappar. Att enkelt kunna uppdatera informationen i alla dina trapphus inom loppet av minuter från vilken dator som helst gör det extremt smidigt och enkelt att få ut ditt budskap.


Digitala våningsregister

Med digitala våningsregister från Projektinredningar tjänar du in kostnaden inom tre år genom att enkelt uppdatera informationen från din dator istället för att åka ut till trapphuset. Digitala våningsregister från Projektinredningar är det bästa valet när du vill visa ett boenderegister eller förmedla information till boende. Med digitala skärmar i ditt trapphus ökar möjligheterna till snabb och enkelt information, du ändrar informationen på dina digitala våningsregister direkt på internet från vilken dator du vill.

Digitala våningsregister lämnar ett starkt avtryck i ditt trapphus och blir den detaljen som sticker ut jämfört med andra trapphus. Ett enkelt och billigt sätt att imponera på boende och besökare.


Varianter


Wallpad 19

Wallpad 19 är en 19 tum stor skärm med möjlighet att visa video, bildspel samt ett våningsregister över de boende i fastigheten. Systemet är enkelt att underhålla och meddelanden kan läggas ut från valfri dator, utan några som helst installationer.


Wallpad 21

Wallpad 21 är en 21 tum stor touchskärm med bokningsregister, meddelandefunktioner och bildvisning.