Brevlådor


Klassiska brevlådor

Vi har tagit fram ett brett sortiment av brevlådor anpassade för det nordiska klimatet. Samtliga brevlådor är tillverkade i galvaniserad och pulverlackerad plåt för bästa rostskydd. Till skillnad mot många konkurrenter är även insidan av brevlådan målad. Brevlådorna har en rad smarta funktioner, bland annat ett unikt system för namnmärkning. Du kan använda vårt system via www.boenderegistret.se där utskriften sker på din vanliga skrivare på de perforerade ark som medföljer brevlådan.

Dessutom kan du på ett smidigt sätt ange om du vill ha reklam eller inte. En medföljande reklamskylt vänds med den röda eller gröna sidan upp beroende på om du vill ha reklam eller ej.

Specialanpassade brevlådor

Våra brevlådor kommer i ett standardformat, men vi är mer än glada att få hjälpa dig med just ditt unika projekt. När det kommer till att anpassa våra produkter efter dina krav har vi en lång rad erfarenheter. Tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar.


Varianter


Brevlåda Pluto

Pluto är den snygga och enkla brevlådan från Projektinredningar. Med en enkel och rymlig design kan du vara säker på att din post förvaras på bästa sätt. Pluto finns i alla tänkbara färger, helt beroende på vad just du vill ha.

http://media1.dinbox.se/2013/07/pluto3.png

Brevlåda Merkurius

Merkurius har samma design och funktion som lillebrodern Pluto, men går också att låsa. Du ökar säkerheten och minskar risken att din post försvinner.

http://media1.dinbox.se/2013/07/merkurius.png

Brevlåda Jupiter

Jupiter är en brevlåda för dig som vill skydda din post lite extra. Den har även en stor förvaringsyta för dig som får mycket post men också användbart när du åker bort ett par dagar. Du kan låsa din Jupiter med en nyckel för att skydda din post, detta ökar säkerheten för din post och du minskar stöldrisken. Posten läggs i det normala brevinkastet men hämtas ut genom den låsta luckan.

http://media1.dinbox.se/2013/07/jupiter.png